Llotaria amerikane, hapat e mëtejshëm që duhen ndjekur

by

in

dokumentacioniJu njoftojmë se të gjithë të përzgjedhurit si fitues të Llotarisë Amerikane gjatë fazës së parë, tani mund të interesohen për hapat e mëtejshëm që duhen ndjekur për fazën tjetër të përzgjedhjes, në faqen e ambasadës amerikane këtu në Shqipëri me sede në Tiranë në adresën: http://albanian.tirana.usembassy.gov/, duke klikuar në seksionin VIZAT, më pas në atë të llotaria amerikane, dhe më pas të shkarkojnë formularin e duhur për dokumentacionin e nevojshëm që duhet për procedurën në vijim të përzgjedhjes së dytë.

Për të shkarkuar dhe stampuar listën e plotë të udhëzimeve mbi dokumentet e kërkuara e cila ёshtё e aplikueshme vetёm nё rast se ju jeni pёrzgjedhur pёr Programin e Vizave tё Shumёllojshmёrisё (LOTARIA AMERIKANE) mundet të klikoni edhe këtu  Shkarkoje dhe Stampoje


Comments

2 responses to “Llotaria amerikane, hapat e mëtejshëm që duhen ndjekur”

  1. DDAA3262E1713277SDC288E849E74FBA22F383B2

  2. 5A300A4D35E3D0F19FE1073AE438B9CF504632C9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *