Home Lajme Festohet 25 vjetori i programit Fulbright, prezent edhe ambasadori LU

Festohet 25 vjetori i programit Fulbright, prezent edhe ambasadori LU

816
0

Ambasada e SHBA në Tiranë dhe shoqata e Fulbright Alumni kanë festuar ditën e sotme 25 vjetorin e saj në Shqipër, me pjsemarrjen e zyrtarëve më të lartë të shtetin amerikan në Shqipëri. Programi Fulbright u jep mundësi profesionistëve të rinj dhe studentëve të diplomuar për të vazhduar studimet pas-universitare në Shtetet e Bashkuara. Bursat u akordohen kandidatëve që shfaqin më së miri përkushtim në detyrë si në sektorin publik dhe atë privat, si edhe potencial për të sjellë një qasje pozitive në të ardhmen e Shqipërisë, në bazë të një niveli të lartë konkurrence.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.