Erdhi dita për tu njohur me fituesit e Lotarisë Amerikane

by

in

Te gjithe ju qe keni aplikuar per Lotarine Amerikane dhe jeni në pritje te rezultateve, duke filluar nga 7 maji 2019, mund të mësoni nëse jeni apo jo fitues i Lotarisë Amerikane për vitin 2020. Sipas njoftimit zyrtar, për të parë nëse jeni përzgjedhur, të regjistruarit në DV-2020 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së.

Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë
pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për
veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre.  Të përzgjedhurit do të
mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek
Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.

Shperndajeni lajmin e mire me miqte tuaj!


Comments

10 responses to “Erdhi dita për tu njohur me fituesit e Lotarisë Amerikane”

 1. dua te njohem me fituesit

 2. Nje pyetje kisha pse nuk me len te fus mbiemrin te tjerat i pranon perveç mbiemrit si mund ta zgjidh keni ndonje pergjigje.Faleminderit

 3. You are very good

 4. Liridon Mustafaj Avatar
  Liridon Mustafaj

  i need to know if i am winer of lotary american

 5. Lon Dodaj Avatar
  Lon Dodaj

  Me respekt lon Dodaj Kosov

 6. Albelena Dodaj Avatar
  Albelena Dodaj

  Kosovo

 7. Lon Dodaj Avatar
  Lon Dodaj

  Me respekt lon dodaj

 8. Albelena Dodaj Avatar
  Albelena Dodaj

  Kosovo

 9. Ku mud ta gjej qe kam dal fitus apo jo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *