Lotaria e Vizave Amerikane DV-Lottery 2025

 • Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online

  Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online

  Shërbim aplikimesh per lotarine amerikane online. Per te gjithe te interesuarit e Lotarise Amerikane ofrojme asistence per aplikim. Stafi yne me ekpserience dhe seriozitet, ofron asistencë të interesuarve që dëshirojnë të marrin pjesë në programin vjetor për Green-Card, i cili ofrohet nga Departamentit i Shtetit Amerikan. Aplikime të sigurta. Plotësojmë për ju formularin e aplikimit…

 • Lotaria Amerikane DV-2025 dalin rregullat dhe kriteret, ja cfare duhet te dini para se te aplikoni

  Lotaria Amerikane DV-2025 dalin rregullat dhe kriteret, ja cfare duhet te dini para se te aplikoni

  Regjistrimi për Programin e Lotarisë Amerikane (DV-2025) hapet sot (më 4 tetor) dhe do mbyllet të martën, më 7 nëntor, 2023. Për më shumë informacion, klikoni: https://bit.ly/3PKA61Y. UDHËZIME RRETH PROGRAMIT TË VIZAVE EMIGRUESE TË SHUMËLLOJSHMËRISË 2025 (LOTARISËAMERIKANE) (DV-2025) ne Linkun Per me shume ndiqni faqen Lotaria Amerikane ne Facebook

 • Lotaria amerikane DV-2025, publikohet data, ja kur nisin aplikimet

  Lotaria amerikane DV-2025, publikohet data, ja kur nisin aplikimet

  Programi DV-2025: Periudha e regjistrimit në internet për Programin DV-2025 fillon të mërkurën, 4 tetor 2023, në orën 12:00 të mesditës, Koha Lindore Ditore (EDT) (GMT-4) dhe përfundon të martën, më 7 nëntor 2022. , në orën 12:00 të mesditës, me orën standarde lindore (EST) (GMT-5). Dorëzimi i më shumë se një aplikimi për një…

 • Pergjigjet e Lotarise Amerikane DV-2024, ja data dhe linku me emrat fitues

  Pergjigjet e Lotarise Amerikane DV-2024, ja data dhe linku me emrat fitues

  Edhe kete vit, si cdo vit tjeter ne muajin Maj dalin pergjigjet e Lotarise amerikane. Data e pergjigjeve te Lotarise amerikane eshte 6 Maj 2023. Pergjigjet me emrat fitues te lotarise amerikane mund ti kontrolloni ne faqen zyrtare te DV-Lottery https://dvprogram.state.gov/ESC/Default.aspx Aplikimet per Lotarine amerikane DV-2024 u hapen me 5 Tetor 2022, dhe u mbyllen…

 • Lotaria Amerikane DV-2024, dalin rregullat, ja si te aplikoni

  Lotaria Amerikane DV-2024, dalin rregullat, ja si te aplikoni

  Edhe kete vit Departamenti Amerikan i Shtetit ka njoftuar hapjen e aplikimeve per Lotarine amerikane DV-2024. Aplikimet behen ne faqen zyrtare te Lotarise amerikane dhe do te hapen diten e merkure me date 5 tetor 2022 dhe do te zgjase deri ne date 8 nentor 2022 transmeton llotariaamerikane.com Ne faqen zyrtare te Lotarise amerikane jane…

 • Lotaria amerikane DV-2024, publikohet data, ja kur nisin aplikimet

  Lotaria amerikane DV-2024, publikohet data, ja kur nisin aplikimet

  Programi DV-2024: Periudha e regjistrimit në internet për Programin DV-2024 fillon të mërkurën, 5 tetor 2022, në orën 12:00 të mesditës, Koha Lindore Ditore (EDT) (GMT-4) dhe përfundon të martën, më 8 nëntor 2022. , në orën 12:00 të mesditës, me orën standarde lindore (EST) (GMT-5). Dorëzimi i më shumë se një hyrje për një…

 • Kur dalin pergjiget e Lotarise Amerikane DV-2023

  Kur dalin pergjiget e Lotarise Amerikane DV-2023

  Periudha e aplikimeve për Programin e Vizave të Shumëllojshmërisë DV-2023 ishte midis 6 tetorit 2021 dhe 9 nëntorit 2021. Ndersa data e pergjigjeve sipas faqes online te DV-Programme, eshte 7 Maj, 2022 Regjistruesit e DV-2023 mund të fusin numrin e tyre të konfirmimit përmes lidhjes më poshtë duke filluar nga mesdita (EDT) 7 maj 2022.…

 • Aplikimet per lotarine amerikane DV-2023 nisin me date 6 tetor 2021

  Aplikimet per lotarine amerikane DV-2023 nisin me date 6 tetor 2021

  Aplikimet Lotarine Amerikane DV-2023 nisin me date 6 tetor. Departamenti amerikan i shtetit ka njoftuar se periudha e regjistrimi elektronik per lotarinë amerikane 2023 nis të mërkurën e 6 tetorit dhe zgjat deri në mesditën e 9 nëntorit 2021.

 • Njoftimi nga Departamenti Amerikan i Shtetit ja si ta mësoni nëse jeni fitues i Lotarise amerikane

  Njoftimi nga Departamenti Amerikan i Shtetit ja si ta mësoni nëse jeni fitues i Lotarise amerikane

  Duke nisur nga ora 18:00, date 8 maj 2021, të gjithë aplikantët do të mund të kontrollojnë nëse janë të përzgjedhur. Ju mund te kontrolloni në faqen e internetit të E-DV https://dvprogram.state.gov/ duke filluar nga 8 maji 2021 Per me shume na ndiqni ne faqen tone ne Facebook , Llotaria Amerikane

 • Me date 8 maj 2021 dalin emrat fitues për lotarinë amerikane DV-2022

  Me date 8 maj 2021 dalin emrat fitues për lotarinë amerikane DV-2022

  Njoftim/ ne faqen zyrtare lotarise amerikane shihet se data kur të gjithë aplikantët do të mund të kontrollojnë nëse janë të përzgjedhur, eshte data 8 maj 2021

Got any book recommendations?