Tag: viza pune per amerike

  • Ambasada e SHBA: Kujdes me vizat turistike…

    Një mesash i rëndësishëm nga ambasada amerikane është dhënë nëpërmjet ilustrimeve interesante me foto. Vizat turistike nuk mund të përdoren nga shtetasit shqiptarë që i përfitojnë at për të punuar në SHBA. Një pjesëtare e stafit të ambasadës amerikane ka shfrytëzuar një darkë të këndshme me ushqime tradicionale shqiptare, ku dhe ka dëgjuar një të…