Tag: trump mbyll llotarine

  • Trump do te mbyll Llotarine amerikane

    Donald Trump do të firmosë mbylljen e Lotarisë Amerikane, ku aplikojnë çdo vit edhe mijëra shqiptarë. Ai ka mbështetur iniciativën ligjore të dy senatorëve republikanë Tom Koton dhe David Perdju, të cilët kanë dorëzuar një projektligj në kuadër të luftës kundër emigracionit. Mediat amerikane shkruajnë se propozimi ka marrë edhe aprovimin paraprak të Trump që…