Tag: si te aplikojme per llotarine amerikane

  • Avokati amerikan: Si ta plotësoni lotarinë amerikane ne menyre korrekte

    Avokati amerikan: Si ta plotësoni lotarinë amerikane ne menyre korrekte

    Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të drejtën të punojnë e jetojnë në mënyrë të përhershme në këtë vend së bashku me familjet e tyre ( bashkëshorten dhe fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç). Aplikimet për llotarinë…