Tag: shqiptaret dhe amerika

  • Ëndrra e shqiptarëve për emigrim në SHBA

    Nga  Shqipëria dhe Kosova kanë konkurruar mijëra veta për të fituar “Lotarinë Green Card” në SHBA. Viteve të fundit është rritë numri i shqiptarëve që kanë fituar lotarinë Amerika vazhdon të jetë një ëndërr emigrimi për shumë njerëz të botës, përshirë këtu edhe për shqiptarët e Ballkanit. Vetëm në lotarinë e vitit 2013 për 55…