Tag: shkolle ne amerike

  • Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara? Vizitoni EducationUSA

    Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara? Vizitoni EducationUSA

    Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara? Vizitoni Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi (EDUSA-UMB) dhe merrni informacion falas mbi arsimin në Amerikë. EducationUSA është një rrjet i qindra qendrave këshillimore në 170 vende, ku miliona studentë ndërkombëtarë çdo vit gjejnë informacion të saktë, gjithëpërfshirës dhe aktual rreth asaj se si të…