Tag: pyetje pergjigje

  • I del llotaria amerikane. Ne interviste nusja e merr vizen, burri jo

    I del llotaria amerikane. Ne interviste nusja e merr vizen, burri jo

    I nderuar avokat, unë që po ju shkruaj jam një nënë, sa e gëzuar, aq edhe e trishtuar. Djalit dhe nuses u doli llotaria amerikane. Kur bënë vizitat, djali doli me gjurmë ftohjeje dhe doktori i dha një analizë që bëhej me mbjelljen e gëlbazës. Procedura zgjat 6-8 javë. Djali dhe nusja vajtën në intervistë…