Tag: peshku pa uje

  • Çfarë duhet të bëjë një i sapoardhur në Amerikë?

    Çfarë duhet të bëjë një i sapoardhur në Amerikë?

    Cilat jane hapat e para pas prekjes se tokes amerikane. Disa keshilla nga ata qe e kane njohur realitetin amerikan prej shume vitesh Nëse jeni të sapo ardhur në Amerike, se pari ju urojme fat dhe suksese në jetën tuaj të re! Natyrisht që do të shihni shumë ndryshime që fillimisht do tju bëjnë përshtypje…