Tag: lotaria amerikane

  • Endrra e shqiptareve, sot dalin pergjigjet e Lotarise Amerikane DV-2017

    by

    in

    Shqipëtarët vazhdojnë t’i mbajnë gjallë shpresat për tu bërë fitues të ëndrrës amerikane. Bëhet fjalë për gjithë ato shqiptarë, të cilët kanë aplikuar në muajin tetor të vitit 2015 për Lotarinë Amerikane DV-2017. Ata do të njihen me rezultatin pasditen e sotme pas orës 18:00. Ambasada Amerikanë në Tiranë tregon rrugën dhe mekanizimin për të…

  • Datat e intervistave per fituesit e DV-2015

    Departamenti i shtetit amerikan nëpërmjet fletores së tyre zyrtare të përmujshme “Visa Bulletin” shpalli datat e intervistave për muajin Tetor 2014. Muaji Tetor shënon fillimin e intervistave për fituesit e programit DV-2015 të shpallur në datën 1 Maj 2014. Gjatë muajit Tetor do të intervistohen të gjithë fituesit me numër dosje (case number) deri në…