Tag: llotaria amerikane korcaret

  • Lotaria Amerikane pse fitojnë korçarët? Ja si përgjigjet konsulli i SHBA

    Lotaria Amerikane pse fitojnë korçarët? Ja si përgjigjet konsulli i SHBA

    Në një intervistë për “Vizion Plus”, konsulli amerikan në Tiranë, Benjamin Hesprich, shpjegoi se fotografia me syze dhe më e vjetër se 6 muaj, por edhe arsimi i mesëm me kohë të pjesshme ju skualifikojnë automatikisht. Së bashku me Lorenc Mansakun, supervizor dhe specialist vizash, konsulli amerikan shpjegon se cilat janë gabimet që duhet të…