Tag: llotaria amerikane 2019

  • Si te arrini deri tek intervista per vize. Nga aplikimi deri tek perzgjedhja

    by

    in

    Të gjithë ata që synojnë “tokën e premtuar”, mund të aplikojnë për lotari nga sot, deri më datën 7 nëntor. Por më parë duhet të informoheni për elementët që ju skualifikojnë apo ato që rrisin shanset për të qenë pjesë e listës së fituesve. Të gjitha këto i kanë shpjeguar me detaje në Tv Klan,…

  • Kujdes! Gjithçka duhet të dini për lotarinë amerikane

    Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të  drejtën të punojnë e jetojnë në mënyrë të përhershme në këtë vend sëbashku me familjet e tyre (bashkëshorten  dhe fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç). Aplikimet për llotarinë amerikane, DV-2019, duhet të dorëzohet…