Tag: kriteret per llotarine amerikane

  • Llotaria amerikane, tregohet ku gabojnë zakonisht aplikantët

    Edhe pak dite na ndajne nga data për të aplikuar për Llotarinë Amerikane. Në një intervistë për “Vizion Plus”, konsulli amerikan në Tiranë, Benjamin Hesprich, shpjegoi se fotografia me syze dhe më e vjetër se 6 muaj, por edhe arsimi i mesëm me kohë të pjesshme ju skualifikojnë automatikisht. Së bashku me Lorenc Mansakun, supervizor…