Tag: jeta ne amerike

  • 10 qytetet më të mira për të jetuar në SHBA

    10 qytetet më të mira për të jetuar në SHBA

    Amerikanët zakonisht kanë njërën nga këto tri arsye kur vendosin të zhvendosen në një qytet të ri: një punë e mirë, afërsia me një person të dashur apo edhe klima më e përshtatshme. Gjithsesi, pa marrë parasysh arsyet që mund t’i ketë një person që ndërron qytetin e vendbanimit, tregu i punës dhe cilësia e…