Tag: dv lottery

  • Lotaria Amerikane, çfarë do të ndodhë me aplikimet e këtij viti në Shqipëri

    by

    in

    Kërkesa e Presidentit amerikan, Donald Trump, për t’i dhënë fund programit të lotarisë amerikane në të gjithë botën, po prish ëndrrat për shumë shqiptarë, të cilët vit pas viti tentojnë shansin për të punuar dhe jetuar në Shtetet e Bashkuara. Nuk dihet nëse Kongresi do ta miratojë kërkesën e Presidentit Trump për të ndërprerë programin…

  • Pyetje – pergjigje rreth Lotarise amerikane

    Pyetje – pergjigje rreth Aplikimeve te Lotarise amerikaen DV 2019. Instruksionet rreth Lotarise amerikane i gjeni ne faqen e Ambasades amerikane ne Shqiperi por megjithate ka paqartesi qe dalin gjate aplikimeve.  Keto jane disa pergjigje te pyetjeve te shpeshta qe na vijne ne inbox. Foto, datat, aplikimi i perseritur. etj.. Pyetjet do te shtohen vazhdimisht…