Tag: dv lottery winners

  • Shqiperia nder 10 vendet qe perfituan me shume nga Lotaria Amerikane

    by

    in

    Keto jane 10 vendet me me shume fitues te Lotarise amerikane sipas vitit fiscal 2016.Nder keto vende eshte edhe Shqiperia. Ne vitin fiskal 2016, SHBA dha 46.718 viza per aplikuesit fitues te Lotarise Amerikane dhe  49.377 ne 2015 dhe 52.342 ne 2014 Programi i Vizave Emigruese të Shumёllojshmërisë, i autorizuar nga Kongresi, administrohet nga Departamenti…