Tag: donald lu

  • Sa kohë i është dashur Donald Lu të mësojë shqipen

    Sa kohë i është dashur Donald Lu të mësojë shqipen? – Cilat janë gjuhët më të lehta dhe më të vështira për anglishtfolësit Mësimi i një gjuhe të huaj është një qëllim që ia vendos vetes bazuar tek një nevojë ose një dëshirë për të komunikuar me kultura të ndryshme në të gjithë botën. Në…

  • Ambasadori Lu: Ndryshime të mëdha po vijnë për Shqipërinë

    Këtë javë, Ambasadori Donald Lu hapi nga Rrësheni takimin e parë të Serisë së Bisedave të Ambasadës Amerikane me të Rinjtë. Ambasadori u takua me nxënës të shkollës së mesme, foli mbi punën që Ambasada kryen në Shqipëri, si dhe bashkëbisedoi për të ardhmen, shpresat dhe sfidat e tyre. Lexoni fjalimin hapës të Ambasadorit Lu…