Tag: diversity visa lottery

  • Lotaria Amerikane, çfarë do të ndodhë me aplikimet e këtij viti në Shqipëri

    Lotaria Amerikane, çfarë do të ndodhë me aplikimet e këtij viti në Shqipëri

    Kërkesa e Presidentit amerikan, Donald Trump, për t’i dhënë fund programit të lotarisë amerikane në të gjithë botën, po prish ëndrrat për shumë shqiptarë, të cilët vit pas viti tentojnë shansin për të punuar dhe jetuar në Shtetet e Bashkuara. Nuk dihet nëse Kongresi do ta miratojë kërkesën e Presidentit Trump për të ndërprerë programin…