Tag: diplomatet amerikane

  • Sa kohë i është dashur Donald Lu të mësojë shqipen

    Sa kohë i është dashur Donald Lu të mësojë shqipen? – Cilat janë gjuhët më të lehta dhe më të vështira për anglishtfolësit Mësimi i një gjuhe të huaj është një qëllim që ia vendos vetes bazuar tek një nevojë ose një dëshirë për të komunikuar me kultura të ndryshme në të gjithë botën. Në…