Tag: cfare eshte endrra amerikane

  • Ëndrra amerikane? Ja si pergjigjen ato qe e preken

    Esenca e ëndrrës amerikane është në vënë në fjalë më së miri nga Abraham Lincoln, i cili u shpreh se çdo amerikan duhet të ketë mundësinë “për të përmirësuar pjesën e tij në jetë”. Të gjithë, në fakt, duhet të kenë mundësinë të zbulojnë dhe të zhvillojnë ligjërisht, në mënyrë të plotë talentet e tyre.…