Tag: bursa studimi

  • Bursa studimi per Amerikë, si të aplikoni.

    Kriteret dhe procedurat, afati i fundit për aplikim 31 dhjetori. Ambasada Amerikane ka publikuar kriteret për bursë studimi në SHBA, si pjesë e programit Global UGRAD. Programi Global UGRAD është një program i financuar nga Departamentit i Shtetit. i cili jep bursa për studentë të nivelit universitar në 55 vende të botës. Studentët caktohen në kolegje…