Tag: ambasadori lu

  • Ambasadori Lu: Ndryshime të mëdha po vijnë për Shqipërinë

    Këtë javë, Ambasadori Donald Lu hapi nga Rrësheni takimin e parë të Serisë së Bisedave të Ambasadës Amerikane me të Rinjtë. Ambasadori u takua me nxënës të shkollës së mesme, foli mbi punën që Ambasada kryen në Shqipëri, si dhe bashkëbisedoi për të ardhmen, shpresat dhe sfidat e tyre. Lexoni fjalimin hapës të Ambasadorit Lu…